BRANDS

Med et stort udvalg fra bl.a. Nike, adidas, Puma, ASICS og hummel, repræsenterer vores brands tidens største tendenser i sportsverdenen. Hvad enten du er til løb, fitness eller fodbold, kan du hos Outlet Sport finde de bedste sportsartikler af højeste kvalitet, til halv pris.

Amerikanske Nike er blandt verdens mest anerkendte brands og har i mere end 50 år lavet beklædning, fodtøj og sportsudstyr til atleter verden over. Brandet er kendt for at skabe innovative produkter ved hele tiden at udvikle nye teknologier og således forsyne hver enkelt atlet med fodtøj og beklædning, der hjælper dem til at få succes, uanset niveau eller disciplin. Nike’s brede udvalg og lækre design er med til at gøre dem til trendsettere inden for sportsverdenen såvel som modeverdenen og særligt i kategorien fodtøj, har brandet formået at skabe et livstilsprodukt, der fokusere på image i ligeså høj grad som funktionalitet.

Adidas er blandt markedets ældste spillere og trods rødder der leder tilbage til Tysklands 20’ere, er brandet altid på forkant med tingene og formår til stadighed at følge med udviklingen og skabe nye, innovative produkter til professionelle sportsudøvere. Allerede i 1980’erne viste Adidas sin stærke sans for nytænkning og komplette overlegenhed ved at putte en computer i deres løbesko. Forud for deres egen tid var Adidas i stand til at udvikle Micropacer (i dag kaldet miCoach), der leverer performance-statistikker til dygtige sportsudøvere verden over. Fremme ved årtusindeskiftet genopfinder Adidas spillet endnu engang, da de som de første i industrien skaber et nyt livstilssegment med tilblivelsen af smart og sportsinspireret street wear. Og forbrugerne elsker det! Adidas’ ukuelige mod og nyskabende tanker har ført til samarbejde med bl.a. Stella McCartney og Rita Ora, og modebevidste unge har valfartet til butikkerne i ønsket om at sætte et moderigtigt og personligt præg på deres outfits.

Oprindeligt tysk, men i dag dansk og vel nok i særdeleshed elsket for landsholdstrøjen der i 1992 var med til at bringe guldet hjem, ved EM i fodbold. Hummel er blandt danskernes foretrukne sportsbrands mens det klassiske humlebi-logo længe har været et hit på verdensplan, blandt store sportsstjerner og trendsettere som bl.a. Paris Hilton og Robbie Williams. Hummel laver sportsartikler af høj kvalitet, hvor bl.a. tøjet har en unik evne til at transportere sveden væk fra kroppen, så det forbliver behageligt at have på, uanset hvor meget man bevæger sig og knokler i sportshallen. Hummel laver desuden Fashion-kollektioner, der indeholder flot, praktisk og moderigtigt tøj og sko til både fritid og hverdagsliv.

Det populære brand Puma blev til, da brødrene Dassler i 1948 blev så uenige om deres fælles foretagende ”Gebrüder Dassler Schuhfabrik”, at de delte det i to, der blev til hhv Adidas og Puma. De to super-brands, har som følge af deres skaberes uvenskab altid været rivaler og skarpe konkurrenter og det er da også i de samme kategorier, at de to gør sig særligt gældende. Puma laver både modesko, løbesko og fodboldstøvler i smart design, høj kvalitet og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Brandet er ej heller bange for at lege med på den internationale modescene; i nyere tid har Puma indgået designsamarbejde med bl.a. den anerkendte engelske designer Alexander Mcqueen, superstjernen Rihanna og OL-legenden Usain bolt. Der er også blevet skabt flere Motorsports Collections med bl.a. Ferrari.

Japanske Asics har siden 1949 produceret sportsudstyr til sportsentusiaster efter devisen ”En sund sjæl i et sundt legeme” (Anima Sana In Corpore Sano).  Brandet er allermest kendt og elsket for sine løbesko og er blandt de absolut førende på markedet inden for netop denne kategori. Den lange, bølgede stribe langs kanten af skoen samt det smarte design, som har masser af personlighed og fuldt skrald på farvepaletten, kendetegner brandets DNA.

Har du lyst til at iføre dig et par solide løbesko, en casual sweatshirt, et par fitness tights eller en hjemmebanetrøje fra en af verdens største fodboldklubber, så er du kommet til det rette sted!