KØB GAVEKORT ONLINE

Du kan købe et Outlet Sport gavekort online, der kan benyttes i alle Outlet Sport butikker samt på OUTLETSPORT.dk. Gavekort købt i en Outlet Sport butik kan ligeledes anvendes i alle Outlet Sport butikker landet over samt på OUTLETSPORT.dk. Kortet kodes med det beløb, du ønsker og det fungerer som et almindeligt betalingskort. Vi opfordrer til, at man skriver sit gavekortnummer ned, i tilfælde af at det bortkommer. Har du mistet dit Outlet Sport gavekort, så kontakt din nærmeste Outlet Sport butik eller OUTLETSPORT.dk´s kundeservice på telefon 55 77 17 17. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.

TJEK SALDOEN PÅ DIT GAVEKORT

Har du et gavekort til Outlet Sport, kan du klikke på ovenstående billede "Tjek saldo", indtaste det gavekortnummer, som står på bagsiden af dit gavekort, og få oplyst saldoen på gavekortet. 

TILGODEBEVIS

Har du modtaget et tilgodebevis kan dette ligeledes anvendes i alle Outlet Sport butikker landet over. Tilgodebeviser kan ikke benyttes på OUTLETSPORT.dk Tilgodebeviser er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.