1. HANDELSBETINGELSER

For at foretage et køb på OUTLETSPORT.dk skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Du skal være fyldt 18 år for at handle på OUTLETSPORT.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Når du handler på OUTLETSPORT.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@outletsport.dk.

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet er nævnt. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning.

OUTLETSPORT.dk sælger som udgangspunkt alle produkter uden æsker og anden emballage.

2. GENERELLE OPLYSNINGER

Firma: OBI Sport A/S
CVR-nr.: 26273943
Adresse: Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ
E-mail: info@obisport.dk
Telefonnummer: 63 10 30 00
Etableringsår: 2001

3. BETALING

På OUTLETSPORT.dk kan der betales med Dankort, Visa, MasterCard og gavekort. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der kan ikke betales fra udenlandske adresser og med udenlandske betalingskort.

OUTLETSPORT.dk gemmer ikke dine betalingsdata, hvorfor enhver henvendelse vedrørende dine betalingsdata skal ske til NETS på tlf. +45 88 777 001.

4. LEVERING

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • GLS Pakkeshop - Fri fragt

 • GLS Erhvervslevering - Fri fragt

Vi leverer størstedelen af vores ordre indenfor 1-3 hverdage, dog kan leveringstiden være op til 5 hverdage i travle perioder. Ved længere leveringstid vil du blive kontaktet herom af vores kundeservice. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

OUTLETSPORT.dk leverer kun i Danmark. Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af GLS.

5. FORTRYDELSESRET

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler på OUTLETSPORT.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare

 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via e-mail: kundeservice@outletsport.dk eller tlf.: 55 77 17 17.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder bl.a. proteinpulver, barer og andet kosttilskud

 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på. Dette gælder bl.a. kamaraer og puls- og GPS ure

 • Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering

 • Leverede varer som er specielt bestilt hjem

 • Gavekort

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

 • Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware

6. RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 365 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af OUTLETSPORT.dk. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

OUTLETSPORT.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.

Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det ved varekøbets anvendte betalingskort.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:

OUTLETSPORT.dk, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse.

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af OUTLETSPORT.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet og det resterende beløb tilbagebetales til dig.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 365 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen og en kopi af din faktura sendes til:

OUTLETSPORT.dk, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved

Hvad skal medsendes i returpakken?

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på OUTLETSPORT.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Læs mere om reklamationsret her.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til OUTLETSPORT.dk skal du tage kontakt til kundeservice på 55 77 17 17 eller kundeservice@outletsport.dk først.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:

OUTLETSPORT.dk, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

8. BYTTESERVICE

Varen og en kopi af din faktura sendes til:

OUTLETSPORT.dk, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til OUTLETSPORT.dk.

Bytteservice gælder ikke gavekort.

9. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Outlet Sport og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du køber et produkt via hjemmesiden, accepterer du, at OBI Sport indsamler og behandler oplysninger om dig. Der indsamles og behandles alene oplysninger, som er nødvendige for at administrere din ordre. Op lysningerne anvendes ikke til andre formål end ovenstående.  

Opbevaringsperiode
Oplysningerne om dig opbevares i 5 år efter du har gennemført en ordre hos os. Oplysningerne slettes eller anonymiseres herefter, således at du ikke længere kan identificeres ud fra oplysningerne. 

Dine rettigheder
Når OBI Sport registrerer oplysninger om dig, har du ret til at:

 • Opnå indsigt i disse oplysninger
 • Gøre indsigelser overfor behandlingen af dine oplysninger
 • Få rettet eller slettet vildledende eller urigtige oplysninger

Yderligere information om dine rettigheder kan gives på anmodning, ved at kontakte nedenstående.

Kontakt
Spørgsmål og henvendelser vedr. OBI Sport's behandling af dine oplysninger, skal ske til OBI Sport A/S, Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ.

Direktøren hos Outlet Sport har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på OUTLETSPORT.dk er Outlet Sport, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved.

Oplysninger afgivet til OUTLETSPORT.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Outlet Sport, Vestergårdsvej 6, 4700 Næstved, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@outletsport.dk

10. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 55 77 17 17 eller kundeservice@outletsport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl uden for Danmark, kan EU-kommissionens online klageportal anvendes. Du finder klageportalen her

11. STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR VED FORTRYDELSE/RETURNERING

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til:

OUTLETSPORT.dk

Vestergårdsvej 6

4700 Næstved

kundeservice@outletsport.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

12. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende

 • Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode

 • OUTLETSPORT.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt

 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen

 • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned